utorak, 9. prosinca 2014.

TAMAGOTCHI EBAY

TAMAGOTCHI FRIENDS

Japanski proizvođač potvrdio je da s novim Tamagotchijem možete organizirati i “druženje” ako su ostali vlasnici igračke dovoljno blizu vas da možete ostvariti kontakt.
Legendarna igračka se tako na velika vrata vraća na europsko tržište i to nakon punih 17 godina. U prodaji bi trebala biti pred sam Božić.
Igračka ovalnog kućišta s malim ekranom na kojem je prikazan ljubimac kojega treba hraniti i brinuti se o njemu, između 1996. i 1999. godine prodana je u 40 milijuna primjeraka. Enorman broj primjeraka nove verzije Tamagotchija, koji su nazvali Tamagotchi Friends, mogao bi se također prodati u dahu jer će ga mnogi sigurno smatrati idealnim ovogodišnjim božićnim poklonom. Osim što će djeca moći zajedno odigrati igrice prateći svatko na svojem ekranu tijek igre, moći će odlaziti na spojeve s drugim Tamagotchijima i slati si tekstualne poruke.
Nova verzija će umjesto jednog imati do 24 ljubimca koje treba hraniti, uspavljivati, šetati i njegovati baš kao da su pravi. Mali vlasnici koji ne shvate ozbiljno svoje obaveze prema virtualnim prijateljima suočit će se s gubitkom. Igračka koju je proizvela japanska tvrtka Bandai prestane raditi ako se zanemaruje ljubimce i više se ne može aktivirati. Ovaj su put ugradili tipku za pauzu ako niste u mogućnosti brinuti se o igrački.

CIJENA JE OKO 150KN

GROZNOOOOOOOOOOOOOOOOO

No to što nama serviraju ko novi tamagotchi, za kineze je lanjska vijest.
Ovo je novi tamagotchi

Njihova cijena je oko 250kn. Dakle kod nas bi bilo oko 350

http://www.bandai-asia.com/newsite/index.php

Još jednom hvala ebayu

http://www.ebay.com/itm/281510625672?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


Nema tolko opcija, ali cijena je puno povoljnija.
CIJENA: 2,39usd

Naručeno 26.11
Stiglo 9.12
Izvrstan prosijek
 
Baterija je unutra, pristojno izgleda, ispravan, cijena više nego prihvatljiva

Nema komentara:

Objavi komentar